Bli medlem i Feiring Jeger og Fiskerforening

Ta kontakt med en av styrets medlemmer, eller benytt kontaktsjemaet her på vår nettside.

Vi har følgende medlemskategorier :

1 Hovedmelem m/tidskrift Kr. 410,- pr. år.
2 Barne-/Ungdomsmedlem m/tidskrift Kr. 215,- pr. år.
3 Barne-/Ungdomsmedlem u/tidskrift Kr. 135,- pr. år.
4 Pensj./uføremedlem m/tidskrift Kr. 320,- pr. år.
5 Familiemedlem u/tidskrift Kr. 165,- pr. år.
6 Sidemedlem u/tidskrift Kr. 135,- pr. år.

Som medlem med tidskrift mottar du 12 nr. i året av bladet "Jakt og Fiske". Det er norgests største blad i sin sjanger med et opplag på over 86000.

 

 

 

Er du under 16 år blir du automatisk medlem av fiskeklubben, og vil motta eget medlemsblad, samt en innholdsrik velkomstpakke. Få mer opplysninger på www.fiskeklubben.no . Passer for barn i alle aldre.

 

 

Bli medlem i FJFF!

Som medlem i FJFF er du samtidig en av 110.000 medlemmer i NJFF. Vi er mange, og det er ikke uten grunn: Det lønner seg først og fremst fordi du støtter den jobben vi gjør for deg som jeger og fisker. Du hjelper oss å sikre en naturforvaltning som gir kommende generasjoner mulighet til jakt og fiske. NJFFs medlemmer henter dessuten personlige medlemsfordeler ut av sitt medlemskap.

Vi jobber for at alle skal få mulighet til å jakte og fiske. Politikere, industri og andre aktører har ikke dine interesser som jeger eller fisker i fokus. Vi synliggjør jegere og fiskere som ansvarsbevisste naturbrukere. NJFF blir spurt til råds i saker med betydning for norske jakt- og fiskeinteresserte.

Naturbeskyttelse
En av våre viktigste oppgaver er å sikre nok midler til vassdragskalking. Resultatet er synlig: Fiskebestanden i sure vassdrag tar seg opp igjen! Som sportsfisker kan du lettere dyrke din hobby i nærområdet. Vi jobber aktivt mot spredning av fiskesykdommer og -parasitter i elver og vann.

Et bevisst forhold til jakt og fiske
Jakt og fiske må fortsette som en naturlig del av vårt unike friluftsliv! Derfor er vi bevisste på at samfunnet stiller krav: Jakt skal foregå trygt og humant. Gjennom opplæringsjakt, jegerprøve og ettersøkshund-arbeid tar vi ansvar. Et medlemskap viser at du har et bevisst forhold til din hobby.

Ønsker du å bli medlem, send oss navn, adresse og fødselsdato, så skal vi sørge for at du rask blir registrert i vårt system. Benytt vårt kontaktskjema.

 


 


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Feiring Jeger og Fiskerforening